Filter:
10 tips voor reageren via webcare

Webcare wint nog altijd terrein. Steeds meer merken reageren op vragen of opmerkingen via social media, geholpen door de opkomst van bijvoorbeeld Facebook Messenger en WhatsApp.

Lees meer
Whitepaper: in 7 stappen grip krijgen op online reviews

Moet ik reageren op online reviews van klanten? Hoe maak ik van een slechte recensie een positieve beoordeling? Wat doe ik met reviews op Amazon? En wat als er fake reviews binnenkomen?

Lees meer
User-generated content in toerisme & recreatie

User-generated content is tegenwoordig misschien wel het belangrijkste marketingkanaal in toerisme en recreatie.

Lees meer
Hoe reageer je op verschillende soorten reviews? 5 voorbeelden

In deze blog kijken we naar vijf typische reviews die je als bedrijf kan verwachten, en de do’s en don’ts bij het formuleren van een reactie.

Lees meer
9 tactieken om klanten te stimuleren een review te plaatsen

Wat kan je als merk doen om toch meer reviews te krijgen? In dit blog bespreken we 9 tactieken voor het genereren van meer reviews.

Lees meer
Wat zijn de belangrijkste marketingkanalen voor e-commerce spelers in 2019?

De laatste cijfers over de populariteit en ROI van de belangrijkste e-commerce marketingkanalen anno 2019.

Lees meer
6 social media engagement voorbeelden in het toerisme

(Dag)toeristen gebruiken in iedere fase van hun bezoek social media. Succesvolle toeristische bedrijven haken op al deze contactmomenten in. Hoe? Laat je inspireren door deze 6 voorbeelden van merken uit de toerisme- en recreatiebranche die social engagement snappen.

Lees meer
Webcare via WhatsApp: dit zijn de kansen en uitdagingen in 2019

Webcare via WhatsApp kent op het eerste gezicht alleen maar voordelen. De snelheid van chat. De privacy van e-mail. Het gemak van een bekende app. Terecht, of zijn er ook mindere kanten? In deze blog bespreken we de kansen en uitdagingen rondom webcare voor WhatsApp anno 2019.

Lees meer
Social media engagement: hoe verbeter je via social media de beleving van bezoekers?

Social media bepalen in toenemende mate hoe bezoekers een vakantie of bezoek aan een attractie beleven. Van voorpret tot nagenieten. Dit heeft impact op merken in toerisme en recreatie. Hoe speel je hierop in? Hoe laat je social media van begin tot eind bijdragen aan een fantastische totaalbeleving van bezoekers?

Lees meer
5 tips om meer inzichten uit je data te halen

Met een paar klikken krijg je een overzicht te zien van alle gegevens die het systeem opslaat; tientallen grafieken en cijfers. De eerste keer dat je ze ziet zul je ze nauwkeurig bestuderen. Maar, wat zegt al die data nu eigenlijk?

Lees meer
10 creatieve manieren om meer omzet uit een webshop te halen

Wie meer omzet uit een webshop wil halen lijkt aangewezen op dezelfde kanalen. Social Advertising?

Lees meer
12 e-commerce KPI's die iedere webshop moet volgen

De juiste e-commerce KPI’s vaststellen is cruciaal voor groei, maar het is niet eenvoudig. Als e-commerce organisatie hebben we beschikking over steeds meer data. Maar verzamelen we ook meer informatie? Inzichten waar we echt iets mee kunnen?

Lees meer
Partners