Marketing automation

De beste lead is een lead die je structureel opvolgt. Na elk contactmoment is de lead weer een stukje warmer voor de aankoop. Dit is vaak een behoorlijke uitdaging voor marketing en salesteams, want wanneer is een lead warm genoeg om over te dragen? Hoe krijg je inzicht in het traject van een lead voor die bij jou terecht komt? Je maakt het proces een stuk eenvoudiger en overzichtelijker met de marketing automation en lead nurturing tools die RIFF biedt.

 

Houd het overzicht over nieuwe leads

RIFF is officieel partner van HubSpot, één van de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke marketing automation-tools van dit moment. Onze experts zorgen eerst voor de technische implementatie van HubSpot. Is het platform klaar, dan is het tijd om alle leads van jouw website en online content automatisch te laten binnenstromen. Ook leads uit evenementen voeg je met een paar muisklikken toe aan jouw HubSpot-omgeving. HubSpot brengt alle contactmomenten automatisch in kaart en jij vult de mogelijke gaten in.

Integreer je leadadministratie direct met je CMS-systemen

Maak het jezelf nog makkelijker en integreer jouw marketing automation met andere bedrijfsapplicaties zoals je CMS- en CRM-systeem. Zo publiceer je nog sneller landingspagina’s voor campagnes, bereid je gerichte mailings voor en is jouw klantadministratie altijd up-to-date.

Van koude lead naar klaar voor jouw verkopers

Is een lead nog te koud om een afspraak te maken met sales? Zet dan HubSpot in voor maatwerkcampagnes. Zo target je met contentmarketing koude leads heel gericht met relevante content en warm je ze stukje bij beetje op.

Meer weten?
Niels Post
Content & Marketing Automation Consultant

Overweeg je marketing automation in te zetten of wil je meer halen uit je huidige tooling? Neem dan contact met mij op.
T: +31639216020
E: Niels.Post@riffonline.com

Partners